Romuhopean hinta

Mikä on romuhopeaa?

Romuhopealla tarkoitetaan erilaisia hopeaesineitä, joilla ei ole käyttäjälleen enää mitää käyttöä tai ne ovat rikkinäisiä. Käytettyjen hopeaesineiden myyminen eteenpäin voi olla vaikeata mikäli esineissä on kaiverruksia tai ne ovat ajan saatossa kokeneet kolhuja. Tällöin voi tulla kyseeseen niiden myyminen kierrätykseen eli sulatettavaksi uusiokäyttöön. Hopeaa ostavat yritykset ostavat romukultana hopeaesineitä joissa on hopean leimat.

Mikä ei ole romuhopeaa?

Hopeakolikoilla, hopeamitaleilla ja erilaisilla hopeakoruilla ym. voi olla hopean arvon lisäksi keräilyarvoa. Tällaisten esineiden arvo kannattaa varmistaa, koska usein niiden arvo on sellaisenaan paljon korkeampi, kuin romuhopeana. Nykyään on onneksi myös hopean ostajia jotka suosittelevat asiakkaittaan harkitsemaan kahteen kertaan kannattaako arvokasta designesinettä sulattaa vai saisiko esineen vielä korjautettua entiseen loistoonsa paikallisella kulta- tai hopeasepällä.

Hopean arvo

Hopean hinta perustuu hopean maailmanmarkkinahintaan. Suomalaiset yritykset käyttävät yleensä Lontoon metallipörssin hintoja. Näistä hinnoista hopeaa ostavat yritykset vähentävät omat kulunsa ja voitto-osuutensa. Hopean ostohinnat voivat poiketa paljonkin eri hopean ostajien välillä.

Romuhopea rahaksi

Romuhopean myyminen tapahtuu joka postin kautta tai asioimalla hopean ostajan ostopisteellä. Hopeaa ostava yritys arvioi hopeaesineiden arvon esineiden hopeapitoisuuden sekä mahdollisen designarvon mukaan. Maksu hopeasta asiakkaalle tapahtuu useimmiten heti kun hopea on arvioitu. Jos hopeasta saatu ostotarjous ei vastaa asiakkaan odotuksia, voi asiakas olla hyväksymättä kauppaa. Mikäli esineet on tarjottu ostettavaksi postin kautta eikä halua esineitä myydäkään on syytä tutustua aina etukäteen hopean ostajan ehtoihin.

Löydä paras hopean hinta

Pyrimme tuomaan selkeästi esille hopean ostajien todelliset ostohinnat, mutta emme ota vastuuta mahdollisista hintavirheistä. Kehoitamme varmistamaan suoraan ostajilta heidän päivän hopean ostohinta ja myyntiehdot. Mikäli huomaat sivustolla jonkin virheellisen tiedon voit ilmoittaa siitä info@hopeanhinta.com

Vertaa kullan hinta

hopeanhinta facebook