Kuinka myydä hopeaa

hopean hinta

Hopeaesineitä voi yrittää myydä itse kirpputoreilla, huutokaupata tai laittaa nettisivujen ilmoituspalstoilla. Tämä on kuitenkin aikaa vievää ja lopputulos voi olla ettei kauppoja kuitenkaan tule ja esineet jäävät myymättä. Tällöin niitä kannattaa tarjota suoraan hopean ostoon erikoistuneisiin yrityksiin joko postin kautta tai suoraan niiden ostopisteisiin. Postin kautta myyminen tapahtuu hyvin suoraviivaisesti. Hopeaa myyvä asiakas tilaa hopean ostajan nettisivuilta hopean myyntipaketin ja sen saatuaan toimii saatujen ohjeiden mukaisesti. Asiantunteva hopean ostaja ei peri mitään maksuja hopean myyntipaketin tilaamisesta ja heidän toimittamansa myyntipaketti on vakuutettu. Kannattaa harkita muita hopean ostajia mikäli yritys ei maksa myymiesi hopeaesineiden lähetyskuluja tai vakuuta palautuslähetystä.

Hopean ostajat suorittavat lähettämiesi esineiden arvioinnin ja suorittavat niistä maksun omien toimintatapojensa mukaisesti. Nopeimmat hopean ostajat suorittavat maksun jopa tunnin sisällä arvioinnista pankkitilillesi. Vertaa myös hopean myynnin peruutusehtoja mikäli jostain syystä päättäisit perua kaupan. Yleisimmin hopean ostajilla on 3 vrk peruutusaika jonka aikana kaupan voi perua. Tutustu yrityksen peruutusehtoihin mahdollisista peruutus- ja toimistokuluista.

Kolme askelta miten myydä hopeaa - näin se toimii.

1. Tilaa hopean myyntipaketti tai asioi ostopisteessä

Valitse jokin suosittelemistame hopean ostajista. Tilaa heiltä hopean myyntipaketti tai asioi heidän ostopisteessä.

2. Myy hopeasi

Ota hopeaesineesi mukaan hopean ostopisteeseen, varmista että niiden arviointi on sinulle maksutonta mikäli et halua niitä arvioinnin jälkeen myydä.

Mikäli tilasit postitse hopean myyntipaketin niin lue tarkasti hopean ostajan ohjeistus ja toimi niiden mukaisesti. Yleisimmin hopeaesineiden lähettäminen tapahtuu vakuutettuna lähetyksenä joko postin tai matkahuollon kautta. Huomioithan että jotkut hopean ostajat eivät välttämättä maksa lähetyksesi postituskuluja.

3. Hopea arvioidaan ja saat maksun

Mikäli asioit hopean ostajan ostopisteellä arvioidaan hopeaesineet samantien ja näet koko arviointitapahtuman silmiesi edessä. Saat arvioinnin jälkeen tiedon niiden arvosta jonka jälkeen päätät haluatko ne myydä. Muista varmistaa etukäteen että arviointi on maksutonta!

Mikäli lähetät myytävät hopeaesineet postin tai matkahuollon kautta vastaanottaa hopean ostaja lähetyksesi yleensä muutaman päivän kuluessa. He suorittavat hopeaesineiden arvioinnin ja maksavat niiden arvon mukaisen rahasuorituksen pankkitilillesi. Maksuajat saattavat vaihdella eri hopean ostajien välillä, lue lisää niistä tästä. Hopeasta saamasi hinta vaihtelee riippuen hopean ostajasta, varmista että olet suorittanut hintavertailun ennen kuin valitset kenelle myyt.

Löydä paras hopean hinta

Pyrimme tuomaan selkeästi esille hopean ostajien todelliset ostohinnat, mutta emme ota vastuuta mahdollisista hintavirheistä. Kehoitamme varmistamaan suoraan ostajilta heidän päivän hopean ostohinta ja myyntiehdot. Mikäli huomaat sivustolla jonkin virheellisen tiedon voit ilmoittaa siitä info@hopeanhinta.com

Vertaa kullan hinta

hopeanhinta facebook